Gelnagels

De tijd dat vrouwen zich tevreden stelden met een nagellakkleurtje dat bij hun kledij paste, ligt al lang achter ons. French manicure, kunstnagels, nail art en nageldesign zijn de norm geworden in de wereld van de nagelverzorging.
Tegelijkertijd stijgt ook de aandacht voor producten die de nagels niet beschadigen, voor mooie handen en verzorgde voeten.
Schoonheidssalon La Beautique biedt een ruim kleurassortiment aan voor natuurlijke en kunstnagels, gedurfde kleurencombinaties, elegant design en unieke texturen.
Wij werken hierbij met de producten van alessandro. Dit merk staat voor een innovatieve geest en heeft een leidende positie in de wereld van de nagelverzorging. De Softgels van alessandro niet schadelijk voor de nagels omdat ze geen zuren bevatten.

behandeling gelnagels
je nagels laten doen bij la beautique

Rubberbase

Rubberbase wordt ook wel eens semi-permanente nagellak genoemd omdat het op de nagel wordt aangebracht in de vorm van een nagellak en de nagels daarna gedroogd worden met een UV-lamp. Het is een mix tussen een gewone nagellak- en een gelbehandeling. Hierbij worden er meerdere lagen nagellak aangebracht om ze extra stevig te maken.

Ik wil mijn behandeling boeken