Gelaatverzorging

De gelaatsverzorging is een reiniging of dieptereiniging van uw gezicht. Hierbij worden eventueel make-uprestjes en dode huidcellen verwijderd. Ook worden verstopte poriën en zwarte puntjes gereinigd. Afhankelijk van uw huidtype kiezen we voor u de beste behandeling, u geniet dus van advies op maat. Hierna kan u extra verder genieten van een aparte relaxerende gezichtsmassage. Wenst u uw gezicht te laten verzorgen bij Schoonheidssalon La Beautique, contacteer ons dan zeker voor een gelaatsverzorging.

schoonheidsbehandeling - gelaatverzorging bij la beautique
Schoonheidsbehandeling - gelaatverzorging door Chloe De Clercq

Fase 1 - Cleanso & Go
45' €65,00

Deze korte behandeling is een ware dieptereiniging voor de huid. De huid wordt uitgezuiverd door middel van een krachtige enzymatische peeling. In combinatie met een specifiek masker wordt de huid gekalmeerd en opgehelderd.

Fase 1 - Start up facial
60' €75,00

Maak kennis met huidverbeterende behandelingen. Na een dieptereiniging vestigen we de aandacht op het optimaliseren van de huid, het persoonlijke huidprobleem wordt een eerste keer behandeld met actieve werkstoffen. Deze behandeling wordt aangepast aan de noden van de huid.

Bv. Hyperpigmentatie, vochttekort, acné, vroegtijdige huidveroudering, allergie, eczeem, psoriasis, couperose, rosacea, beschadigde huidbarrière, alipidische huid,…

Fase 2 - Classic therapy
75` €90,00

Fase 2 - Relax therpy
95` €110,00

Bij een therapy behandeling gaan we nog een stap verder op het gebied van huidverbetering. Op maat van de klant wordt een huidprogramma opgesteld, rekening houdend met ieders budget en tijd. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling aangepast op uw huidconditie en er wordt extra aandacht besteed aan de oogcontour.

Kies je voor de relax therapy dan wordt je verwend met een extra ontspanningsritueel, hierbij heb je keuze uit:

  • - Hydra hand or feet therapy
  • - Soothing back therapy
  • - Fansong therapy
  • - Hair & scalp therapy

Ik wil mijn behandeling boeken