producten la beautique
kwalitatieve producten

Producten

Uw behandeling verdient kwalitatieve producten. Schoonheidssalon La Beautique te Brugge gebruikt de merken Juliette Armand, Pupa en Alessandro. Zo bent u zeker van een zeer kwalitatieve behandeling.

Juliette Armand

In een periode waarin alles onpersoonlijk en geïndustrialiseerd is, heeft Juliette Armand besloten om een gepersonaliseerd bedrijf te worden. Dit wordt niet alleen duidelijk uit de persoonlijke toewijding van de founders met betrekking tot onderzoek en de formuleringen van cosmetica, daar waar dit ook wordt uitgedragen door de uiteenlopende productlijnen.
De gespecialiseerde ingrediënten en bewezen resultaten versterken dit concept. Onze waarden vormen de basis voor het Juliette Armand concept voor huidverbetering – het persoonlijke professionele concept.

Alessandro

Silvia Troska richtte in 1989 alessandro International op. Het bedrijf startte als groothandel voor nagel- en manicureproducten en is vandaag een internationale leider in hand-, nagel- en voetverzorging.

Pupa

Wie trendy zegt, denkt onmiskenbaar Pupa! Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-up brand voor tieners tot een echt beautymerk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Bekijk al onze behandelingen